Jak Verdikto funguje?

Potřebujete právníka, ale nevíte, na koho se obrátit? Na Verdikto.cz získáte odpověď na všechny právní otázky. Ať už hledáte odpověď na konkrétní právní dotaz nebo potřebujete pomoci s řešením životní situace, na Verdikto naleznete vše přehledně na jednom místě a za předem stanovené ceny!

Právní poradna online

Potřebujete rychlou a srozumitelnou radu právníka? Poté využijte službu online právní poradny Verdikto. Jednoduše popište váš dotaz a odpověď některého z našich více než 80 zkušených právníků obdržíte do druhého dne. A nebojte se, naši právníci mluví lidskou řečí, odpovědi jsou tedy srozumitelné a pomohou vám vyřešit vaši situaci.

Právní poradna Verdikto

Cena za položení dotazu je stanovena od 99 Kč, přičemž se následně odvíjí od délky dotazu. Krátký dotaz však můžete vždy položit pouze za 99 Kč. Následně je možné si vybrat také nadstandardní službu, a to v případě, že na odpověď advokáta spěcháte. Připlatit si tak můžete za odpověď do 12 hodin.

V právní poradně je zároveň možné přikládat vyfocené části dokumentu tak, aby Vám advokát mohl poskytnout co nejpřesnější řešení Vaší situace.

Platbu je následně možné provést platební kartou prostřednictvím zabezpečené platební brány nebo bankovním převodem.

Jednotlivé právní služby

Řešíte obsáhlejší situaci a potřebujete právní pomoc a kompletní řešení právní záležitosti? Jednoduše si zvolte oblast, které se vaše právní záležitost týká a vyberte si konkrétní právní službu.

Poptávka služeb je zcela nezávazná. Stačí vyplnit Vaše kontaktní údaje a základní informace a my se s Vámi již spojíme. Pokud budete mít následně o službu zájem, domluvíte se na dalším postupu přímo s advokátem.

Právní služby Verdikto
Na webu Verdikto naleznete stovky právních služeb. Veškeré služby jsou navíc transparentně naceněny, vždy tak víte, kolik budete přesně platit a co bude výsledkem služby.

Veškeré odpovědi v rámci právní poradny či jednotlivé právní služby jsou poskytovány výhradně advokáty zapsanými v České advokátní komoře.