PoradnaKolik stojí právník?

Kolik stojí právník?

Najít dobrého právníka není nic jednoduchého. Pokud nemáte známého, na kterého se můžete obrátit, vaší jedinou možností je strávit čas hledáním mezi stovkami právníků na internetu. Pokud ale řešíte urgentní právní problém a potřebujete rychlou právní radu, procházení desítek webových stránek je to poslední, co potřebujete. Naštěstí existuje jednodušší a rychlejší řešení.

Neznalost zákona neomlouvá

Možná jste již tuto frázi slyšeli. Povinnost každého z nás znát právo. V praxi je tato povinnost však téměř nesplnitelná. Právní řád aktuálně obsahuje okolo dvou milionů právních norem. Orientovat se ve všech je tak nemožné nejen pro právníky, natož pro laiky. Na koho se ale obrátit, pokud potřebujete rychlou právní radu na běžný dotaz?

Věděli jste, že průměrná hodinová sazba advokáta je 2 000 Kč?

Co když ale potřebujete jen odpověď na krátký právní dotaz, potvrzení správného postupu, ověření každodenní situace, apod.? Chápeme, že v takové situaci se vám za odpověď ano/ne nechce platit 2 000 Kč.

Potřebujete se poradit?

Využijte právní poradnu Verdikto. Odpověď advokáta obdržíte do 24 hodin.

Poradit se s právníkem

Verdikto.cz – Právníci online

Právní poradna Verdikto tento problém řeší. Každý den je vám k dispozici tým více než 80 advokátů, který pomohl již tisícům klientů s řešením každodenních záležitostí. Využíváme moderní technologie, díky kterým jsme schopni snížit náklady advokátů, a vám tak nabízet službu právní poradny za nejnižší poplatek na trhu. O tom, že se bezplatná právní poradna ne vždy vyplatí, jsme psali již v minulém článku.

Nevyužívejte právní poradnu jen když vám teče do bot. Díky Verdikto.cz máte svého právníka kdykoliv k dispozici.

Hodinová sazba – jak poznám, kolik mě bude právník stát?

Kolik stojí právník? To je otázka, na kterou nelze zcela jednoznačně odpovědět. Vždy totiž záleží na konkrétním typu poskytované služby, složitosti a času, který musí advokát na řešení strávit. Přesto je však možné některé služby konkrétněji nacenit. Na trhu právních služeb to však bohužel není příliš běžné. Webové stránky advokátních kanceláří vypadají všechny podobně a o cenách služeb ani zmínka. Když už na cenu narazíte, tak je zpravidla v podobě hodinové sazby. Jestli ale advokát stráví řešením vaší situace 3 hodiny nebo 15 hodin, to většinou dopředu nezjistíte.

Tento přístup se nám nelíbil, a proto jsme vytvořili Verdikto.cz. Vedle zmíněné právní poradny zde totiž naleznete veškeré právní služby fixně a zcela transparentně naceněny. Služby jsou navíc rozděleny do přehledných kategorií a životních situací.

Na kolik vás tedy právník v jednotlivých situacích vyjde?

Níže naleznete nejčastější právní služby, které naši advokáti poskytují.

Bližší popis a konkrétní obsah daných služeb naleznete v detailu každé právní služby po jejím rozkliknutí.

Pro přehlednost jsme pro vás rozdělili služby také dle konkrétních životních situací.

Přidat komentář

Vyplňte prosím Váš komentář
Vyplňte prosím své jméno

Nejčtenější články

Nejnovější články

Další články